log in

 Technische innovatiekracht
Om beschikbare ruimte zichtbaar te maken 

Tellrs is het product van coronatijd. Om drukte te voorkomen en beschikbare ruimte inzichtelijk te maken. Voor crowdmanagement en crowdcontrol, altijd en overal.

neem contact op

Voorkom drukte en zorg veiligheid door de inzet van Tellrs

Tellrs is ontwikkeld als corona-oplossing om personen te tellen en bezoekersstromen en beschikbare ruimte inzichtelijk te maken.

Tellrs ontzorgt: wij tellen, jij houdt controle

Het is dé tijd om te tellen en te meten. Om zorg te dragen voor een veilige omgeving voor jouw consumenten en eigen personeel. Door via informatieschermen te tonen hoeveel beschikbare plekken er nog zijn. Duidelijkheid te verschaffen. Laat Tellrs tellen en meten, zodat jij de controle houdt en je kan focussen op je onderneming of organisatie. 

Direct starten

Voor elke situatie en elk budget bieden wij de oplossing om de beschikbare ruimte zichtbaar te maken. Je kan direct starten met Tellrs, zodat je controle houdt over je ruimte en gebruik kan maken van het dashboard. 

we bieden tellrs aan voor

Retail
Horeca

Vrijetijdssector
Bedrijven

Onderwijs
Publieke sector

 Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie te bespreken. 

Over ons

 Ons kundige team heeft jarenlange ervaring in productontwikkeling en de praktische toepassing van sensortechnologie. Als innovatieve engineers bedenken we gebruiksvriendelijke oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Tellrs maakt beschikbare ruimte inzichtelijk

 Wij maken beschikbare ruimte inzichtelijk door overal te kunnen tellen. Tellrs laat zien waar ruimte is. Ruimte om te parkeren, om te winkelen, om te wonen; ruimte voor mensen.  

Tellrs biedt dé oplossing voor nu en dé oplossing voor de toekomst

 Het inzichtelijk maken van ruimte is nu nodig, in corona tijd.  Het optimaliseren van beschikbare ruimte is altijd nodig, in het bebouwde Nederland.  Bespreek met ons jouw vraagstuk, klein of complex, en wij zorgen voor een duurzame oplossing.

neem contact op