log in

De Tellrs-dienst (Dienst) wordt verstrekt door JKK.engineering B.V., handelend onder de naam Tellrs. (Tellrs). Wanneer je onze dienst gebruikt stem je in met deze gebruiksvoorwaarden (Voorwaarden). Omdat onze dienst is bedoeld voor bedrijven, organisaties en entiteiten (Organisatie), ga je akkoord met deze voorwaarden namens deze Organisatie. In dit geval, verwijzen zowel “jij” als “je” naar de Organisatie. Lees de volgende voorwaarden zorgvuldig door voordat je begint met het gebruiken van onze dienst.

wijziging gebruiksvoorwaarden

Tellrs kan van tijd tot tijd bestaande voorwaarden aanpassen en/of updaten met additionele voorwaarden die van toepassing zijn op de dienst. Tellrs mag bijvoorbeeld bestaande voorwaarden veranderen om een wijziging in de wet na te leven. Het wordt je aangeraden om de voorwaarden regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van deze veranderingen. Tellrs zal gebruikers tevens op de hoogte stellen van de veranderingen op deze pagina of via het e-mailadres waarmee je je bij ons hebt aangemeld. Veranderingen treden in werking 30 dagen nadat ze op de website zijn vermeld. Wijzigingen die van toepassing zijn op nieuwe functies van de dienst of wijzigingen op basis van wettelijke redenen zijn in sommige gevallen met onmiddellijke ingang van toepassing.

privacy bescherming

HET PRIVACYBELEID VAN TELLRS LEGT UIT HOE WE OMGAAN MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS EN OP WELKE MANIER JE PRIVACY WORDT BESCHERMD TIJDENS HET GEBRUIK VAN ONZE DIENST. DOOR ONZE DIENST TE GEBRUIKEN STEM JE AUTOMATISCH IN MET ONZE PRIVACYVERKLARING EN GEEF JE TELLRS TOESTEMMING OM DEZE GEGEVENS IN OVEREENSTEMMING MET DE PRIVACYVERKLARING TE GEBRUIKEN.

software in onze dienst

Tellrs biedt een persoonlijke, wereldwijde, royaltyvrije, onoverdraagbare en niet-exclusieve licentie om de software die verstrekt wordt door Tellrs te gebruiken als onderdeel van de dienst. Het kopiëren, wijzigen, distribueren, verkopen of verhuren van enig onderdeel van onze dienst of de software die deze bevat, is niet toegestaan. Tevens is het niet toegestaan om reverse engineering toe te passen of de source code van de software te extraheren, tenzij lokale wetten deze beperkingen verbieden of wanneer wij hier expliciet schriftelijke toestemming voor hebben gegeven.

Abonnement, dienst en betalingen

Je kunt kiezen of je gebruik wilt maken van onze gratis dienst of onze betaalde dienst (Abonnement) die automatisch zal worden verlengd aan het eind van de factureringsperiode, afhankelijk van je eigen behoeftes. Je kunt upgraden van de gratis versie naar de Abonnementsversie op elk moment door de instructies op onze prijs pagina te volgen.Wanneer je ervoor kiest om van een Abonnement terug te gaan naar een gratis versie, zullen de beschikbare functies beperkt zijn tot de functies die worden aangeboden in de gratis dienst. Het bedrag dat getoond wordt op onze Prijs-pagina, zal in rekening worden gebracht voordat je toegang krijgt tot een Abonnement. Alle prijzen op onze Prijs-pagina zijn exclusief BTW.

Beperkte aansprakelijkheid voor onze dienst

VOOR ZOVER MAXIMAAL TOEGESTAAN BIJ DE WET, IS DEZE DIENST BESCHIKBAAR “AS IS”. JE VERKLAART UITDRUKKELIJK DAT JE VOLLEDIG BEGRIP HEBT EN INSTEMT MET HET VOLGENDE:

VOOR ZOVER TOEGESTAAN BIJ TOEPASSELIJKE WETGEVING, ZIJN TELLRS EN SERVICEPARTNERS, LICENTIE-VERSTREKKERS, MEDEWERKERS EN VERTEGENWOORDIGERS, ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID AANSPRAKELIJK VOOR HET VERLIES VAN WINST, OPBRENGSTEN, DATA, FINANCIËLE, INDIRECTE, SPECIALE OF GEVOLGSCHADE, SMARTENGELD EN SCHADEVERGOEDINGEN MET EEN BOETEKARAKTER.

HET GEBRUIKEN EN/OF AANSCHAFFEN VAN DE DIENST IS TE ALLEN TIJDE OP EIGEN RISICO. DE DIENST WORDT VERSTREKT OP “AS IS”-BASIS.

TELLRS GARANDEERT NIET DAT: 

Informatieverzameling en gebruik

Wanneer je je registreert voor Tellrs vragen wij om informatie zoals je bedrijfsnaam en e-mailadres. Je informatie wordt enkel intern gebruikt en wordt niet gedeeld met derden.