log in

Via de API van Tellrs heb je toegang tot de realtime gegevens van je tellers

Via een beschermde API bieden we je de mogelijkheid om zelf actuele gegevens van je tellers te publiceren. Of je je druktecijfers nu op je eigen website wil plaatsen, op een intranet of via een app wilt verspreiden, jij kiest.

In 3 eenvoudige stappen koppel je met de beveiligde API:

Veiligheid

De verbinding met de API is versleuteld en beveiligd met je API-sleutel. Bij elke API-aanroep gebruik je deze persoonlijke API-sleutel. Via de API kun je geen persoonlijke informatie verspreiden, alleen maar actuele, anonieme bezoekersaantallen.

De Overview-module; overzicht voor ketens, winkelstraten en gebiedsbeheer

Voor ketens, winkelcentra en andere overkoepelende organisaties en overheden hebben we de Overview-module gemaakt. Hiermee vraag je toestemming aan individuele gebruikers van Tellrs om hun druktecijfers in te zien of te publiceren. Dit is een toepassing voor bijvoorbeeld ketens om de actuele bereikbaarheid van individuele vestigingen te publiceren op de website. Maar ook de beheerder van een winkelgebied kan op deze manier inzicht krijgen in de actuele bzoekersspreiding en op basis hiervan verkeersstromen aanpassen.

Bel ons op 010 – 307 0405 om de prijzen en mogelijkheden van de Overview-module te bespreken. 

voorkomen overbelasting

Om onze serverbelasting te beheren is er een limiet gezet op het aantal maal dat je de API mag aanspreken, namelijk maximaal 1 maal per seconde. Wanneer je deze limiet overschrijdt wordt je account geblokkeerd en nemen we contact met je op.