API en Overview-module

Via de API van Tellrs heb je toegang tot de realtime gegevens van je tellers

Via een beschermde API bieden we je de mogelijkheid om zelf actuele gegevens van je tellers te publiceren. Of je je druktecijfers nou op je eigen website wil plaatsen, op een intranet of via je app wil verspreiden, jij kiest.

In 3 eenvoudige stappen stappen koppel je met de beveiligde API:

  • Je maakt een account aan bij Tellrs
  • Je vraagt een API-key aan (010 – 307 0405 of info@tellrs.nl)
  • Je roept de API aan samen met de API-key als beveiligingsmechanisme.

Veiligheid

De verbinding met de API is versleuteld en kan alleen via een https-verbinding worden aangesproken. Bij elke API-aanroep gebruik je je persoonlijke API-sleutel. Via de API kun je geen persoonlijke informatie verspreiden, alleen maar actuele bezoekersaantallen.

Overview-module; overzicht voor ketens, winkelstraten en gebiedsbeheer

Voor ketens, winkelcentra en andere overkoepelende organisaties en overheden hebben we de Overview-module gemaakt. Hiermee vraag je toestemming aan individuele gebruikers van Tellrs om hun druktecijfers in te zien of te publiceren.

Dit is een toepassing voor bijvoorbeeld ketens om de actuele bereikbaarheid van individuele vestigingen te publiceren op de website.
Maar ook de beheerder van een winkelgebied kan op deze manier inzicht krijgen in de actuele bezoekersspreiding en op basis hiervan verkeersstromen aanpassen.

Bel ons op 010 – 307 0405 om de prijzen en mogelijkheden van de Overview-module te bespreken

Misbruik

Er zitten limieten aan hoe vaak je de API mag aanspreken, dit is maximaal 1 maal per seconde. Dit is om onze serverbelasting te beheersen. Merken we dat er misbruik gemaakt wordt via de API, dan zal je account worden geblokkeerd om ons platform te beschermen en nemen we contact met je op.