Tellrs voor retailers

In 4 simpele stappen grip op de in- en uitstroom van de klanten in je winkel

Plaats een display in je winkel zodat je klanten / bezoekers zien of ze naar binnen kunnen.

Dit kan zo simpel zijn als een (oude) tablet neerzetten of je bestaande scherm of zuil gebruiken.

Stel via je telefoon, tablet of computer in hoeveel mensen er in je winkel welkom zijn.

Je hoeft geen software te installeren, alles werkt via onze online app.

Je bezoek kan nu geteld worden. Dit kan volledig automatisch of met de hand, afhankelijk van je wensen en budget.

Aan jou de keuze: automatisch bezoekers tellen bij binnenkomst en vertrek via (bestaande) slimme tellers, of je telt met een telefoon of tablet.

Is de limiet bereikt en je winkel vol? Het beeldscherm springt op rood en je bezoekers wachten tot het scherm weer op groen springt.

Je bezoekers hebben duidelijkheid en jij hebt geen hoofdpijn meer om de instroom te reguleren.

Gratis tot 3 bezoekers

Vanwege de grote last die het coronavirus brengt voor winkeliers, bedrijven en instellingen, hebben we besloten om het platform gratis aan te bieden tot 3 bezoekers. Dit zorgt ervoor dat kleine bedrijven hun klantenstroom kunnen beheersen zonder extra kosten. Voor winkels en bedrijven met meer dan 3 bezoekers in de winkel / ruimte zijn de kosten 35 euro per maand ex BTW. Lees hier meer over onze prijzen.

Voor wie is Tellrs?

Tellrs past overal: van de kleine winkel met een enkele ingang tot grote warenhuizen met meerdere verdiepingen en afdelingen.

Scenario: kaaswinkel

Deze kaaswinkel ontvangt maximaal 3 bezoekers, gebruikt zijn tablet als display en telefoon als teller. De kaaswinkel heeft geen kosten gemaakt.

Scenario: opticien

Deze opticien heeft 2 in-/uitgangen en kan 12 mensen ontvangen. Bij beide deuren wordt met een sensor geteld, beide deuren hebben een display.

Scenario: bouwmarkt

Deze bouwmarkt kan in totaal 22 bezoekers ontvangen. De bouwmarkt wil ook overzicht houden over afzonderlijke gebieden in zijn winkel. Door ook de verschillende zones uit te rusten met tellers worden de verf-, tuinmeubel- en houtafdelingen beheersbaar gehouden.

In welke categorie val jij?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden om te laten zien hoe divers de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van het aantal in- of uitgangen, of je met de hand wilt tellen of automatisch, voor elke situatie is er een oplossing!

Daarbij werkt Tellrs met bestaande tellers en sensoren die je misschien al in je winkel hebt. Bel ons op 010 – 307 0405 voor de mogelijkheden.

Automatisch tellen

Met de hand of helemaal automatisch

Om eenvoudig te starten kun je handmatig je bezoek tellen. Om het je nog gemakkelijker te maken kun er ook voor kiezen om slimme sensoren bij de in- en uitgangen te plaatsen: de sensoren tellen je bezoek.

Wil je gebruik maken van een slimme sensor? Tellrs werkt samen met verschillende soorten van diverse leveranciers.

Hulp bij plaatsen

Wij werken samen met partners die jarenlange ervaring hebben in het plaatsen van tellers; van een kleine winkel tot het tellen van grote locaties als een warenhuis of dierentuin. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of gelijk een afspraak te maken om langs te komen.